Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ЛЕДИНЦЕ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је насеља Нови Лединци и Стари Лединци у којима су побољшани општи услови за живот грађана, а потом је разговарао са представницима Месних заједница, као и са становницима тих приградских насеља.

- У наставку обиласка приградских насеља Новог Сада, дошли смо и у Лединце да видимо помак у решавању највећих проблема тог насеља који се односе на проблем канализације и водовода, као и на улице које нису асфалтиране, па чак ни посуте туцаником. Током протеклог периода у Лединцима су сређивани путеви, изграђена нова паркинг места, уређен централни плато, а дугогодишњи проблеми везани за канализацију су у процесу решавања у договору са ЈП Завод за изградњу града и ЈКП Водовод и канализација. – рекао је градоначелник Игор Павличић уз обећање свим грађанима Лединаца и других приградских насеља да би до краја године сви пројекти требали да буду завршени, па да се у складу са тим, од наредне године сазове збор грађана како би се постигли договори за решавање питања суфинансирања изградње водовода од стране грађана са Градом.

Грађани су у разговору са градоначелником истакли да су задовољни побољшањем водоснабдевања на виском температурама које доноси летње време, а тежња становника тог насеља је да се у области комуналних послова и одржавања инфраструктуре села, Лединци у наредном периоду уврсте у редовно одржавање Града.

Нови Сад, 16. август 2010. године