Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ДЕЖУРНЕ СЛУЖБЕ У НОЋИ ДОЧЕКА НОВЕ ГОДИНЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је Ватрогасну јединицу, Полицијску станицу и Завод за хитну медицинску помоћ пожелевши том приликом срећну Нову годину дежурним екипама које брину о безбедности и здрављу грађана.

- Ватрогасна бригада, полицијска управа и дежурна служба Завода за хитну помоћ данас раде као и сваки други дан, а најмање што сам могао да урадим у име свих грађана Новог Сада јесте да им се захвалим на раду и подршци свих 365 дана у години, а посебно на томе што раде и за дочек, док већина суграђана данас одмара, ужива, испраћа стару и дочекује нову годину. Људи из полиције, хитне помоћи и ватрогасци су ту за нас да се ништа лоше не деси, а и ако крене лоше, да се врло брзо реагује. Како су ме информисали, стање је редовно у граду и нема никаквих већих проблема ни у једном од ових сегмената. С тога апелујем на све да лепо и весело проведу ову најлепшу ноћ, да не раде ништа што њима или неком другом може да нашкоди и да славље протекне у најбољем реду. Град је пун, имамо велики број туриста, сви хотели су пуни, а према проценама, очекује се око 30 000 људи на Тргу слободе. У току дана су као и увек биле актуелне традиционалне дневне журке, као и манифестације у Дунавнсом парку и на Тргу републике, а успешно је отпочео и музички програм на Тргу слободе - истакао је градоначелник Милош Вучевић и пожелео свим суграђанима добро здравље и срећу, као и да Нови Сад у 2018. години буде још лепши и развијенији.

Градоначелнику је током обиласка Ватрогасне бригаде у Улици Јована Суботића и Полицијској управи Нови Сад у Улици Папа Павла саопштено да је стање у граду редовно, да има довољно људи који су на својим радним задацима, и да новогодишња ноћ протиче у најбољем реду.

Директор Завода за хитну медицинску помоћ др Богдан Живановић се захвалио градоначелнику у име запослених на посети и подршци, и апеловао на суграђане да буду умерени у храни и пићу, као и да не седају алкохолисани у возила и да се чувају употребе петарди, како не било незгода и интервенција Завода.

Нови Сад, 31. децембар 2017. године