Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ОШТРО ОСУДИО НАПАД НА ПАВЛА ЛЕШАНОВИЋА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најоштрије осуђује брутално пребијање Београђанина Павла Лешановића, у којем су учествовали лидер Лиге социјалдемократа Војводине, Ненад Чанак и његови телохранитељи, у недељу, 23. септембра 2012. године, у раним јутарњим часовима, испред ресторана „Тако је суђено“ у Новом Саду.

Београђанин Павле Лешановић био је предмет још невиђене тортуре лидера једне странке и његовог обезбеђења, вероватно из разлога што  насилницима није било по вољи његово ванновосадско порекло.

Нови Сад је одувек био центар  мултиетничости, мултиконфесионалности и мултикултуралности и град отворена срца за све његове грађане и све који  по било ком основу у њега дођу, без обзира да ли су Београђани, или из неког другог града Србије и целог света, и то нико не сме да угрожава.

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, позива истражне органе да најхитније утврде разлог скандалозног пребијања Београђанина Павла Лешановића, и све учеснике изведу пред лице правде, уз најадекватније казне, како би се на  прави начин стало на пут истим и сличним ружним и тужним појавама, попут ове ноћашње.

Нови Сад, 23. септембар 2012. године