Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ИСПРАТИО ДЕЦУ ИЗ ДОМА У ВЕТЕРНИКУ НА ЛЕТОВАЊЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић испратиo је децу из Дома за децу и омладину ометену у развоју Ветерник на летовање у Баошиће.

- Јако је важно да као Град препознамо оне којима је потребна додатна подршка и помоћ и да се потрудимо да им живот учинимо лепшим и лакшим. Ту улогу заправо има читава друштвена заједница, а посебно привредни субјекти. Овим чином подршке омладини и деци Дома у Ветернику Телеком Србија још једном показује да је друштвено одоговорна компанија која мисли на људе из свог окружења. Улога Дома у Ветрнику је од изузетног значаја за особе са инвалидитетом и њихове породице, јер пружа пуну подршку инклузији ове деце, а својим стручним и педагошким радом доприноси квалитету њиховог живота. Због тога ћемо наставити да пружамо подршку тој установи - истакао је градоначелник Милош Вучевић, пожелео деци да се добро проведу на мору, да се одморе и уживају са својим пријатељима, изразивши задовољство што је Град могао да допринесе да лепо проведу ово лето. 

Град Нови Сад обезбедио је превоз деце, а трошкове смештаја као донацију обезбедила је компанија Телеком Србија а. д. Градоначелник Милош Вучевић позвао је и друге привреднике да помажу Дому у Ветернику и друге установе тог типа, јер како је рекао, нечије мало другоме значи веома много.

Нови Сад, 27. јун 2013. године