Читај ми

ЕВИДЕНТИРАЊЕ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА ЗА ПОТРЕБЕ ИЗЛАСКА НА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Са жељом и у најбољој намери да обезбеди што већу излазност интерно расељених лица на локалне изборе на Косову и Метохији, Град Нови Сад почев од 22. августа 2013. године врши неопходне припремне радње.

Град Нови Сад позива сва интерно расељена лица, са боравиштем на простору Града Новог Сада да приступе евидентирању (регистрацији). Евидентирају се (региструју) лица која имају право гласа и она лица која на дан 3.11.2013. године стичу право гласа (постају пунолетни).

Евидентирање (регистрација) се врши до 2. септембра 2013. године у просторијама месних заједница, радним данима, и у радном времену месних заједница.

Моле се интерно расељена лица да приликом приступања евидентирању (регистрацији) са собом понесу лични идентификациони документ (легитимација интерно расељеног лица, лична карта). Евидентирању (регистрацији) може приступити један одрасли члан породичног домаћинства тако што ће са собом понети лична документа свих чланова породице са правом гласа (личне карате, легитимације расељених лица, пасоше и слично).

Нови Сад, 21. август 2013. године