Читај ми

ДОНАЦИЈА СПОРТСКИХ ЛОПТИ ГРАДОВИМА И ОПШТИНАМА У АП ВОЈВОДИНИ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић примио је у Клубу посланика Скупштине АП Војводине решење о донацији спортских лопти градовима и општинама у АП Војводини. Ову акцију је спровео Покрајнски секретеријат за спорт и омладину у сарадњи са Дирекцијом за робне резерве АПВ, Покрајским секретаријатом за науку и технолошки развој и локалним самоуправама.

- Овакве донације су увек добродошле, Град Нови Сад је примио 840 лопти, које ће поделити основним школама и вртићима како би смо унапредили наставу физичког васпитања и друге активности које доприносе здравом начину живота - изјавио је Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић.

У оквиру ове акције подељене су 14 662 лопте, свим локалним самоуправама у Војводини у односу на број школа. Према речима Александре Ристић, заменице Покрајнског секретара за спорт и омладину, ово је једна од акција које реализује Покрајнски секретеријат за спорт и омладину са циљем да се унапреди спортска инфраструктура како у виду санације и адаптације тако и у виду опремања.

Нови Сад, 28. децембар 2011. године