Читај ми

ДОДЕЉЕНА ПОМОЋ ПОРОДИЉАМА ИЗ НАСЕЉА ШАНГАЈ

Члан Градског већа за здравство проф. др Золтан Хорват присуствовао је додели помоћи за породиљe из насеља Шангај коју је обезбедило Удружење грађана „Срећни људи“ из Новог Сада.

-У овој дивној акцији МЗ Шангај и Удружења грађана „Срећни људи“ шест беба које су рођене ове године добиле су пригодне поклоне. Родитељима тих беба веома је важно да неко мисли на њих, а Град Нови Сад ће свакако наставити да подржава овакве акције и покренуће још многе. Драго ми је што можемо да видимо да се и овај део Новог Сада развија, да Шангај сада подсећа на мали градић, а најважније је да имамо што више беба – рекао је проф. др Золтан Хорват.

Драгана Керлета из Удружења „Срећни људи“ истакла је да је то удружење изабрало да помоћ подели мајкама у насељу Шангај јер је то једно од најстаријих насеља у Новом Саду. По њеним речима, поклони садрже пелене, креме, гардеробу и све оно што је неопходно за новорођенче.

Удружење грађана „Срећни људи“ учествовало је и у акцији помоћи вртићу „Дуга“ из Шангаја када су путем донације обезбеђени душеци за тај вртић, као и у акцији помоћи ђацима првацима из Шангаја.

Нови Сад, 20. мај 2016. године