Читај ми

ДО КРАЈА АВГУСТА БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ НА ШТРАНДУ

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствоваo je бесплатном кошаркашком тренингу за децу на Штранду који представља део првог заједничког пројекта Кошаркашког клуба „Стар“ и Кошаркашког клуба „Sport's world“. Наиме, Град Нови Сад је препознао идеју тих спортских колектива и подржао пројекат који за циљ има да окупи што већи број деце из Новог Сада која желе бесплатно да тренирају кошарку на Штранду.

- Веома ценимо труд, рад и залагање тренера и свих који су организовали ову одличну летњу спортску активност. Важно је што је тај садржај потпуно бесплатан, тако да деци треба само ентузијазам и мало слободног времена како би и преко лета тренирали уз дружење и склапали нека нова познанства. Град Нови Сад, као и ЈКП "Градско зеленило", подржавају ову идеју и циљ нам је да што више деце дође на Штранд да тренира – рекао је Огњен Цвјетићанин и нагласио да и други спортски колективи могу да се угледају на леп пример сарадње који су клубови „Стар“ и „Sport's world“ демонстрирали том акцијом.

Према речима једног од организатора, Миће Радановића из КК „Стар“, тренери из та два клуба ће држати тренинге кошарке сваки радни дан од 20 до 21 час до краја августа, а сва деца од 7 до 12 година, која желе да тренирају бесплатно кошарку на Штранду треба да се у то време пријаве тренерима на терену који ће им дати сва потребна упутства.

Нови Сад, 10. август 2017. године