Читај ми

ДАНИ ЛУКЕ КОНСТАНЦА У НОВОМ САДУ

Члан Градског већа за саобраћај Немања Вукчевић присуствовао је манифестацији „Дани луке Констанца у Новом Саду“ која се већ традиционално одржава у региону, а други пут у Новом Саду. Циљ манифестације јесте да промовише Луку Констанца и идентификује одговарајуће начине сарадње са српским компанијама.

-Изузетна ми је част и задовољство што могу у име града Новог Сада да поздравим све учеснике манифестације. Чињеница да је Нови Сад по други пут изабран за  домаћина манифестације није случајност, јер то показује колико је наш град отворен за сарадњу, а уједно је  показатељ тога колики је његов  потенцијал у области  речног  саобраћаја  и транспорта. Имати Дунав као речни ток је богаство које треба искористити на прави начин - рекао је Немања Вукчевић и позвао све компаније из региона да и у будућности негују  сарадничке односе  као и до сада.

У оквиру манифестације представљени су пројекти развоја луке, који су предузети с циљем да она постане најзначајнији дистрибутивни центар зоне Централне и Источне Европе што представља изузетно важну подршку српским партнерима који желе да унапреде своје пословање, користећи погодности Луке Констанца.

Нови Сад, 20. септембар  2012. године