Читај ми

ЧЛАНИЦЕ СТОНОТЕНИСКОГ КЛУБА „НОВИ САД“ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је чланице Стонотениског клуба ''Нови Сад'' које су освајачице значајних медаља на међународним такмичењима. Стонотениски клуб ''Нови Сад“  такмичи се у Суперлиги Србије, а Лулупеску Анелија, Фењвеши Ана Жофиа, Тружински Викторија и Лупулеску Изабела, освојиле су сребрну медаљу у паровима на Европском првенству за јуниорке одржаном у јулу у Аустрији, док су екипно на првенству Балкана, одржаном у септембру у Бугојну, освојиле злато, злато у миксу и бронзу у женским паровима.

- Честитам вам на успесима које сте оствариле, и захваљујем вам се што сте наш град представиле у позитивном светлу. У спорту  млади могу да искажу своје потенцијале и да се остваре као личности, а да притом усвоје вредности фер плеја које онда примењују и у другим сферама живота. Град ће настојати да максимално допринесе стварању добрих услова за тренирање, и очекујем да ће млади спортисти направити још боље резултате- истакао је градоначелник Милош Вучевић.  

Поред  такмичарки, пријему су присуствовали спортски директор Стонотениског клуба ''Нови Сад'' Фрациле Дан и тренер Лулупеску Никулае.

Нови Сад, 28. септембар 2012. године