Читај ми

ЧЕСТИТКЕ ЗА БРОНЗАНУ МЕДАЉУ НАШЕ СПОРТИСТКИЊЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић примиo je Гордану Миковић-Мучибабић, носиоца бронзане медаље у дисциплини - стандардна ваздушна пушка за жене, освојенe на Олимпиjским играма за глуве. Поред репрезентативке у стрељаштву, пријему су присуствовали и представници Друштва глувих "Полет", Аранка Биндер и Жељко Анталовић у својству тренера.

- Заједничким залагањем такмичарке Миковић-Мучибабић и њених тренера, у Новом Саду је засијала још једна олимпијска бронзана медаља. Град Нови Сад поздравља велики успех и свакако ће пружати подршку стерељаштву као спорту, субвенцијама и издвајањем средстава из буџета који је, и за ресор спорта, веома ослабљен услед опште кризе. У сваком случају, од наредне године ће се више улагати у нове успехе наших спортиста, јер ћемо се увек трудити да станемо иза оних који донесу трофеје. – рекао је Кравић на пријему уприличеном у част представника клуба "Полет".

Наши такмичари традиционално учествују на Олимпијским играма за особе са оштећеним слухом од 1949. године, а 11. септембра текуће године Гордана је на Олимпијади у Таи-Пеиу, као члан Стрељачке дружине "Нови Сад" и регистровани такмичар у Стрељачком савезу Србије, освојила бронзану медаљу.

Нови Сад, 25. септембар 2009. године