Читај ми

БЕСПЛАТНИМ ТРЕНИНЗИМА ДО БОЉЕГ ЗДРАВСТВЕНОГ СТАЊА И ФИЗИЧКЕ КОНДИЦИЈЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић присуствовао је промоцији бесплатних тренинга за жене, које уз подршку Градске управе за здравство организује Фитнес центар "Шипка".

- Ово је нови пројекат чији је циљ покретање жена на здрав живот и одржавање физичке кондиције. Овом приликом желим да позовем заинтересоване суграђанке да се придруже акцији и искористе прилику да бесплатно, правилно и безбедно вежбају - изјавио је члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић.

Све жене са територије Града Новог Сада имају право да се пријаве на овај програм. Потребно је само да дођу у Фитнес центар "Шипка" и понесу фотокопију личне карте. Власница центра Бисерка Шипка истакла је да акција већ даје добре резултате. До сада је пријављено око 200 жена, различите старосне доби, а предвиђено је да у року од годину дана пројекат обухвати 1000 новосађанки.

Промоцији су присуствовали и представници Покрајнског завода за спорт који у циљу безбедног вежбања и праћења напретка, контролишу здравствено стање и физичку кондицију жена.

Нови Сад, 26. април 2012. године