Читај ми

АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

Радови на поправци коловоза изводе се интензивном динамиком како би се, пред зимски период и док то дозвољавају временски услови, санирало што више саобраћајница на територији Града Новог Сада.

У току су радови на последњој деоници Футошке улици, предвиђеној за ову годину, од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице. Саобраћај се одвија двосмерно, на супротној коловозној траци.  

Радови се изводе и у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Европе ка Булевару Слободана Јовановића. За саобраћај је проходна коловозна трака у супротном смеру.

У Улици Петефи Шандора данас се завршавају радови на асфалтирању дела улице од Сентелеки Корнела до Фејеш Кларе и изводе се припремни радови на следећој деоници – од Фејеш Кларе до Јожеф Атиле.

Радови на обнови коловозне конструкције условили су обуставу саобраћаја на Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу. На овој деоници у току су радови на обележавању хоризонталне сигнализације, након чега ће се приступити санацији треће етапе, од Новосадске улице до кружног тока. Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу.

У Сремској Каменици изводе се и радови на поправци коловоза у Улици Марка Орешковића.

Подсећамо да је на снази обустава саобраћаја и у делу Улице Краљевића Марка (од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), као и у делу Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске).

Нови Сад, 24. новембар 2022. године