Читај ми

АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

У току су радови на асфалтирању коловоза у Футошкој улици, на деоници од Булевара Европе до Улице цара Душана, након чега ће се приступити обележавању хоризонталне сигнализације. Планирано је да ова деоница буде пуштена у саобраћај данас, 19. новембра 2022. године, у вечерњим часовима. Од понедељка, 21. новембра, радови ће почети на левој коловозној траци (од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице), док ће се саобраћај двосмерно одвијати на супротној траци.

Радови се изводе у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Европе. Према планираној динамици, радови на асфалтирању биће обављени у понедељак, 21. новембра, а истог дана или у уторак, 22. новембра, извршиће се обележавање саобраћајне сигнализације. По завршетку радова и пуштању ове коловозне траке у саобраћај, приступиће се радовима на супротној страни саобраћајнице, од Булевара Европе ка Новом насељу.

Радови на поправци коловоза у току су и у Улици Петефи Шандора. Данас се завршава асфалтирање до Улице Горана Ковачића, а у понедељак, 21. новембра, почињу припремни радови на следећој деоници, од Горана Ковачића до Сентелеки Корнела.

Због радова на обнови коловозне конструкције саобраћај је обустављен на Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу. Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу.

За понедељак, 21. новембра, планиран је почетак радова у Улици Марка Орешковића у Сремској Каменици. 

Поред радова из домена редовног одржавања, реализују се и инвестициони пројекти, који су условили обуставу саобраћаја у делу Улице Краљевића Марка (од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), као и у делу Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске).

Напомињемо да је динамика извођења радова усклађена са временским приликама.

Нови Сад, 19. новембар 2022. године