Читај ми

АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА

Радови на поправци коловозне конструкције у десној коловозној траци на Булевару ослобођења, на деоници од Јеврејске улице до улице Павла Папа са раскрсницом,  биће завршени данас, а од сутра ће бити проходна за саобраћај.

Од  четвртка 10. августа,  на снази ће бити привремена измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења у три фазе. Прва фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у левoј коловозној траци на Булевару ослобођења од Футошке улице до улице Новосадског сајма. Друга фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у левoј коловозној траци на Булевару ослобођења, у делу од улице Новосадског сајма до Булевара краља Петра I.Трећа фаза подразумева забрану одвијања саобраћаја у делу раскрснице Булевара ослобођења и ул. Новосадског сајма. Привремена измена резима саобраћаја у оквиру прве фазе важи од 10. августа 2023. године, у оквиру друге фазе од 11. августа 2023. године, а у оквиру треће фазе од 13. августа 2023. године. Планирани рок завршетка радова за све три фазе је 22. август 2023.године.

За време извођења радова у једној коловозној траци, саобраћај се одвија двосмерно у супротној траци, са ограничењем брзине на 30 km/h.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.

Нови Сад, 9. август 2023. године