Читај ми

„АКО ВИ НЕЋЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЈА ВИШЕ НЕМАМ НИКОГА“

Чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци проф. др Сања Стојановић присуствовала је уручивању пакета помоћи прикупљених у оквиру хуманитарне акције „Ако ви нећете да ми помогнете ја више немам никога“, коју је организовала ''Висока школа струковних студија за менаџмент и пословне комуникације'', а која су намењена Свратишту за децу улице и Монтесори вртићу у Новом Саду.

-Град Нови Сад је увек подржавао хуманитарне акције чији су иницијатори млади и студенти који мисле на друге људе којима је помоћ потребна. Процес социјалне заштите не подразумева само оно што се доноси одлукама и Законом о социјалној заштити нити буџетским средствима, већ полази од сваког појединца и његове свести да помогне другоме - рекла је проф. др Сања Стојановић и додала да се нада да ће оваквих акција у које ће се укључити већи број појединаца бити много више.

Акција „Ако ви нећете да ми помогнете ја више немам никога“ је трајала два и по месеца и том приликом су сакупљена средства за одржавање хигијене, одећа и обућа, школски прибор, играчаке и кухињски прибор.

 

Нови Сад, 8. мај 2012. године