Читај ми

АКАДЕМИЈА ОПТИМИЗМА У НОВОМ САДУ

Члан Градског већа за образовање Милан Ђукић свечано је отворио Академију оптимизма која је организована у сусрет 9. baby EXIT фестивалу, а поводом инаугурације16 малих министара и уручивања симболичних Пелцера успешности.

-Велико ми је задовољство што сам данас на месту где се деца кандидати бирају за мале министре и својим ангажовањем показују оптимизам, храброст и иницијативу. Нови Сад може да буде поносан, јер његова деца препознају праве вредности, а због њиховог преданог рада, Нови Сад ће на европској мапи 2010. године бити центар сусрета деце из целе Европе. Ми ћемо наставити да показујемо да су деца центар нашег света, а на сваком од њих је да из свог личног универзума настави да емитује покретачку енергију и оптимизам.- изјавио је члан Градског већа за образовање Милан Ђукић пожелевши најмлађим суграђанима срећну и успешну 2010. годину.

У оквиру Академије оптимизма, посебну космополитску вредност представља 9. baby EXIT фестивал и организовање Прве дечје подунавске конференције чији је циљ да деца Србије дају свој допринос почетку оптимистичке отворености Европе за успешну заједничку будућност.

Нови Сад, 23. децембар 2009. године