Čitaj mi

NOVI BIOSKOP STARO IME

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić prisustvovao je prezentaciji idejnog rešenja rekonstrukcije bioskopa „Arena“, koje su prisutnima predstavili direktor Art Viste Zoran Cvetanović i direktor preduzeća „Beton i cvet“ Nebojša Gavrilović.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što posle toliko vremena naizad možemo da kažemo da će Novosađani uskoro dobiti najmoderniji bioskop, kakav ovaj grad i zaslužuje. Ova investicija vredna je 2 miliona evra, Grad u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji ne može samostalno da obezbedi tolika sredstva i zbog toga ćemo i u budućnosti nastaviti da sarađujemo sa privatnim sektorom – istakao je gradonačelnik Pavličić

Novi bioskop imaće 6 novih sala, potpuno nov enterijer, a radovi, prema najavama predstavnika Art Viste, treba da počnu u narednih par dana.

Direktor Art Viste Zoran Cvetanović ističe da će ovo biti jedan od najmodernijih bioskopa, ne samo u našoj državi već i šire, i da će početi da radi najkasnije u aprilu 2010. godine. Do tada, po njegovim rečima, Novosađani će moći da gledaju filmove u bioskopskim salama Art Viste u Beogradu sa popustom od 50 %.

Kako najavljuju predstavnici ove firme, ime najvećeg novosadskog bioskopa „Arena“ neće biti promenjeno, zbog prepoznatljivosti, a u novom bioskopu biće zaposleno do 25 ljudi, od kojih će 10 biti radnici „Zvezda filma“.

Novi Sad, 11.09.2009.godine