Čitaj mi

IZMENA TRASE LINIJA ZBOG ZATVARANJA USPENSКE ULICE

IZMENA TRASE LINIJA ZBOG ZATVARANJA USPENSКE ULICE

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve (broj:IV-34-5149/22) određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 2, 3, 5, 8, 12, 14, 15 i 17 zbog zatvaranja Uspenske ulice u Novom Sadu. Izmenjen  režim saobraćanja autobuskih linija važi 04. avgusta 2022.godine u vremenskom periodu od 16:00 do 24:00 časa. Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:

LINIJA BROJ 1
Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Кisačka i Bulevar kralja Petra I autobusi skreću desno ns Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, levo u  Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer prema Кlisi: Od raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Jevrejske autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Кisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 2
Iz Ulice Futoške skreću levo na Bulevar oslobođenja do terminala Ž.Stanice. Polaske u suprotnom smeru obavljaju sa polaznog autobuskog  stajališta za Rumenku, i vraćaju se istom trasom.

 

LINIJA BROJ 3
Smer sa Detelinare: Od raskrsnice ulica Bulevar kralja Petra I i Bulevara oslobođenja autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar Mihajla Puina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer iz Perovaradina: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 5
Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice ulica Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma autobusi saobraćaju levo u Novosadskog sajma, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralja Petra I do Кisačke ulice, desno u Кisačku, potom levo u Temerinsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice ulica Temerinske i Кisačke autobusi saobraćaju desno u Кisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u Ulicu Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 8
Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice ulica Bulevar kralja Petra I i Bulevara oslobođenja autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Puina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer sa Limana I: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
LINIJA BROJ 12
Smer sa Telepa: Autobusi završavaju polazak na autobuskom stajalištu u Maksima Gorkog (ispred SPENSA) i tu izdržavaju vreme do narednog polaska za Telep.
Smer iz Centra: Autobusi koriste polazno stajalište na autobuskom stajalištu u Maksima Gorkog (ispred SPENSA), dalje saobraćaju do Stražilovske ulice, desno u U Stražilovsku ulicu, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 14
Smer sa Sajlova: Autobusi završavaju polazak na Terminalu Ž.stanice i tu izdržavaju vreme do narednog polaska za Sajlovo.
Smer iz Centra: Autobusi koriste polazno stajalište na autobuskom stajalištu Bulevar Jaše Tomića-Bulevar oslobođenja (preko puta Hotela Novi Sad), dalje saobraćaju Bulevarom Jaše Tomića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 15
Smer iz Centra: Polazno stajalište Bulevar oslobođenja-Bulevar Jaše Tomića (linije 7a, 14), levo Bulevar kralja Petra I, levo Кisačka ulica do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer iz Zone sever: Od raskrsnice Кisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi saobraćaju Кisačkom ulicom, zatim desno Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja do Ž.stanice i tu završavaju polazak.

LINIJA BROJ 17
Smer iz BIGa: Od raskrsnice Кisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja do Ž.stanice i tu završavaju polazak.
Smer iz Centra: Polaske u smeru iz Centra obavljaju sa polaznog stajališta linije broj 16, dalje saobraćaju Bulevarom oslobođenja, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Кisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

 

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.