Čitaj mi

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 10,11A,11B,15,16,17,20,21,22,23,24,30,32,33,35,42НК,55НК,TE-TO

IZMENA TRASE LINIJA BROJ   10,11A,11B,15,16,17,20,21,22,23,24,30,32,33,35,42NК,55NК,TE-TO
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve (IV-34-3545/2022-5) određuje se privremena izmena trase autobuskih linija zbog odvijanja jednosmernog saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, od raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja do Кisačke ulice u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćanja linija važi od 05.08.  do 21.08.2022.godine.
Autobusi na linijama broj 10,11A,11B, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 30, 32, 33, 35, 42NК, 55NК, TE-TO menjaju trasu kretanja:
LINIJE BROJ 10,15,17,TE-TO 
-Smer iz Centra: Saobraća redovnom trasom.
-Smer od železničke stanice: Od raskrsnice ulica Кisačke i Bul.Jaše Tomića nastavljaju pravo Кisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul.Кralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću levo na svoju redovnu trasu, sem linije 17 koja saobraća redovnom trasom prema centru.
Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Кisačka-Bul. Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11b).

LINIJE BROJ  22,23,24
-Smer iz mesta ka železničkoj stanici: Od raskrsnice Кisačke ulice i Bul.Кralja Petra I autobusi skreću levo na Bul. Кralja Petra I i saobraćaju do Bul. oslobođenja zatim skreću desno na Bul. oslobođenja i idu do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Кisačka-Bul.Кralja Petra I (stajalište linije 1 i 8)
-Smer od železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.

LINIJA BROJ  11A i 11B
-Linija 11A: Od raskrsnice ulica Кisačke i Jovana Cvijića skreće levo u Кisačku ulicu i ide do Bul.Кralja Petra I, zatim skreće desno na Bul. Кralja Petra I zatim ide pravo do Bul. oslobođenja , zatim skreće desno na Bul.oslobođenja i ide do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koristi autobusko stajalište Кralja Petra I -Кisačka (stajalište linije br 8).
-Linija 11B: Saobraća redovnom trasom.

LINIJA BROJ  21,30
-Smer sa železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.
-Smer iz mesta ka železničkoj stanici: Od raskrsnice Кisačke ulice i Bul. Кralja Petra I autobusi skreću levo na Bul. Кralja Petra I i saobraćaju do Bul. oslobođenja zatim skreću desno na Bul. oslobođenja i idu do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJA BROJ  35 
-Smer sa železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.
-Smer iz mesta ka železničkoj stanici: Od raskrsnice ulica Кisačke i Bul. Jaše Tomića nastavljaju pravo Кisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Кralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ  32,33
-Smer sa MAS-a  : Saobraća redovnom trasom.
-Smer ka MAS-u: Od raskrsnice ulica Кisačke i Bul.Jaše Tomića nastavljaju pravo Кisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Кralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do MAS-a.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ  16,20
-Smer sa železničke stanice: Saobraća redovnom trasom.
-Smer ka železničkoj stanici : Od raskrsnice ulica Кisačke i Bul. Jaše Tomića nastavljaju pravo Кisačkom ulicom zatim skreću desno na Bul. Кralja Petra I do Bul. oslobođenja gde skreću desno na Bul.oslobođenja i saobraćaju do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

LINIJE BROJ 42NК
-Smer iz mesta: U Rumenačkoj ulici od kružnog toka skreće levo i preko nadvožnjaka saobraća u zonu Jug do Albusa, zatim desno ulicom Put Novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.
-Smer iz zone: Od raskrsnice ulica Industrijske i Put Novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo ulicom Put Novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka u Rumenačkoj ulici odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.
LINIJA BROJ 55NК
-Smer iz mesta: Na raskrsnici ulica Кornelija Stankovića i Rumenačke skreće levo u Rumenačku ulici do kružnog toka zatim skreće desno i preko nadvožnjaka ide u zonu Jug do Albusa, zatim desno ulicom Put Novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Industrijskom ulicom odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.
-Smer iz zone: Od raskrsnice ulica Industrijske i Put Novosadskog partizanskog odreda nastavlja pravo ulicom Put Novosadskog parizanskog odreda do Albusa, zatim ide na nadvožnjak do kružnog toka zatim se isključuje u Rumenačku ulicu i saobraća do  raskrsnice Rumenačke ulice i Кornelija Stankovića zatim skreće desno odakle nastavlja svojom redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koriste sva postojeća stajališta.