Čitaj mi

ISPRAĆAJ DECE NA REKREATIVNI ODMOR

Član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić ispratio je 39 dece osnovnoškolskog uzrasta na letovanje u odmaralište Crvenog krsta na Vršačkom bregu.

- Zahvalјujući snažnoj podršci Grada Novog Sada u realizaciji programa Narodne kuhinje Crvenog krsta i ove godine će deci korisnika Narodne kuhinje biti omogućeno da odu na rekreativan odmor. Bitno je istaći da su u pitanju najmlađi korisnici, deca iz osnovnih škola kojima je ovakva vrsta odmora i najpotrebnija. Grad Novi Sad je još jednom pokazao da vodi odgovornu socijalnu politiku i podjednaku brigu o svim kategorijama stanovništva  -  rekao je Tihomir Nikolić i poželeo deci srećan put i ugodan boravak na letovanju.

Tokom desetodnevnog boravka na letovanju deca će imati priliku da se kroz brojne sadržaje i radionice koje vode mladi volonteri Crvenog krsta upoznaju sa organizacijom Crvenog krsta, njenim osnovnim principima i edukuju se kroz projete „Promocija humanih vrednosti“ , „Stop trgovini lјudima“ kao i mnoge druge.

Novi Sad, 23. jul 2016. godine