Čitaj mi

„ZAROLAJ SA NAMA A NE SA NJIMA“

Član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandra Novakov Mikić pridružila se učesnicima akcije „Zarolaj sa nama a ne sa njima“ u vožnji biciklom koja je otpočela na platou ispred SPC Vojvodina.
 

Udruženje građana "Novosadska asocijacija za razvoj i unapređenje društva" pokrenulo je projekat "Prevencija bolesti zavisnosti kod mladih" kojim je obuhvaćeno ukupno 32 osnovne i srednje škole ,i zajedno sa grupom mladih „ICE NEW NOW “ i „NS-roleri “organizovali su akciju vožnje rolera , bicikala kao i ostalih točkaša koji ne koriste motorni pogon u cilju propagiranja zdravog načina života mladih.
 

-Grad Novi Sad će nastaviti da podržava udruženja i organizacije koje svojim akcijama propagiraju zdrav način života mlade populacije i rade na prevenciji bolesti zavisnosti- istakla je tom prilikom prof. dr Aleksandra Novakov Mikić.
 

U sklopu akcije „Zarolaj sa nama a ne sa njima“- Mladi za mlade u prevenciji narkomanije, na platou ispred SPC Vojvodina održan javni čas PARKOUR-a uz muzičku pratnju DJ Zeec i DJ Vanjanja, a nakon vožnje, promocija škole POI-a (žongliranja) i američkog fudbala.
 

Podršku realizaciji akcije pružila je i Kancelarija za mlade Grada Novog Sada.
 

Novi Sad, 14. maj 2010. godine