Čitaj mi

ZAMENIK GRADONAČELNIKA PRIMIO ODBOJKAŠE IZ GRAČANICE

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić primio je danas, u Gradskoj kući delegaciju Opštine Gračanica i ekipu Odbojkaškog kluba „Partizan“ iz Liplјana, učesnike prvog memorijalnog turnira u odbojci „Aleksandar Pantić i Vladimir Šiška“ koji je ovog vikenda održan u Novom Sadu.

Tom prilikom, zamenik gradonačelnika izrazio je zadovolјstvo zbog održavanja turnira koji je posvećen sportskim radnicima koje Novi Sad nikada neće zaboraviti.

- Puno nam je srce što je Turnir okupio odbojkaške ekipe iz cele Srbije, i posebno drage goste, odbojkaše „Partizana“ iz Liplјana. Ovakvi susreti su povod da se vidimo, da razgovaramo i da učvrstimo našu dosadašnju dobru saradnju. Zajedno, ujedinjeni oko pravih vrednosti, nastavićemo da se zalažemo za bolјi život svih nas i generacija koje dolaze - izjavio je Milan Đurić i pozvao goste da ponovo dođu u Novi Sad.

U ime prisutnih predstavnicima Grada na prijemu se zahvalio direktor administracije u Opštini Gračanica Igor Aritonović.

- Velika je čast i zadovolјstvo biti danas ovde i imati priliku da vam se zahvalimo na humanosti, solidarnosti, prijatelјstvu i podršci. Mi smo svedoci toga da dela govore i da ostaju, jer zahvalјujući vašoj podršci, mi na Kosovu i Metohiji možemo da ostanemo i opstanemo- naglasio je Aritonović.

Novi Sad, 26. septembar 2022. godine