Čitaj mi

REKONSTRUKCIJA SAOBRAĆAJNIH POVRŠINA NA LIMANIMA PRIVODI SE KRAJU

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić obišao je radove na rekonstrukciji saobraćajnih površina u Jiričekovoj ulici na Limanu. U okviru radova koji se izvode u više ulica u tom delu grada, na Limanu 1 i Limanu 2 do sada je izvršena kompletna rekonstrukcija saobraćajnih površina, što je podrazumevalo skidanje i rušenje starih slojeva asfalta na kolovozima, parkinzima, biciklističkim stazama i trotoarima, kao i ugradnju novih slojeva asfalta.

- Kao što smo i rekli prilikom obilaska radova na Novom naselju, nastavljamo sa detaljnim uređenjem saobraćajnih površina u svim delovima grada. Projektovana vrednost radova na Limanima je 54.400.000.00 dinara. Dakle sređuju se biciklističke staze, pešačke staze i kolovozi, a završetak radova očekujemo za desetak dana. Nakon toga prelazimo na Detelinaru i Avijatičarsko naselje, a potom i u Futog. Radovi se takođe izvode u Sremskoj Kamenici i Petrovardinu, a posao bi i tamo uskoro trebalo da bude završen – naglasio je gradonačelnik Pavličić

Radovi na rekostrukciji saobraćajnih površina traju i na Limanu 3 i 4, gde je izvršena priprema za rekonstrukciju saobraćajnih površina na više lokaliteta, a predviđeno je i asfaltiranje oko 300m2 parkirališta i oko 500m2 kolovoza.

 


Novi Sad, 4. oktobar 2011. godine