Čitaj mi

RADOVI NA UREĐENJU PUTNE INFRASTRUKTURE

Radovi na popravci kolovoza, planirani kroz redovno održavanje za ovu godinu, privode se kraju i biće završeni u prvoj polovini decembra.  

Od subote, 26. novembra 2022. godine, uspostavljeno je redovno odvijanje saobraćaja u Futoškoj ulici, a danas se obavljaju radovi na obeležavanju bus stajališta na deonici od Hajduk Veljkove do Bulevara Evrope.

U redovnom saobraćaju je i Ulica Petefi Šandora, koja je sanirana u kompletnoj dužini od 2km (od Šumske do Jožef Atile). Preostalo je da se u ovoj ulici izvrši obeležavanje horizontalne signalizacije, kao i postavljanje usporivača brzine, ali zbog ovih radova neće doći do obustave saobraćaja.

U Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, završavaju se radovi na asfaltiranju. U utorak, 29. novembra 2022. godine, izvršiće se obeležavanje saobraćajne signalizacije i biće uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Danas, 28. novembra 2022. godine, počeli su radovi u Ulici Tone Hadžića, a završetak je planiran za subotu, 3. decembar 2022. godine.

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u toku su i u Sremskoj Kamenici. U završnoj fazi su radovi na asfaltiranju poslednje deonice Puta doktora Goldmana (od Novosadske ulice do pred kružni tok) i od večeras će ova saobraćajnica biti otvorena za saobraćaj. Radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije obavljaće se pod saobraćajem pa apelujemo na vozače da povećaju opreznost.

Radovi na asfaltiranju kolovoza u Ulici Marka Oreškovića biće završeni u sredu, 30. novembra 2022. godine, dok će se dan kasnije izvršiti obeležavanje horizontalne signalizacije i uspostaviće se redovan saobraćaj.

Novi Sad, 28. novembar 2022. godine