Čitaj mi

RADOVI NA ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNICA

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, u ponedeljak, 13. marta 2023. godine, počinju radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj ulici Ilije Vučetića. Ulica Ilije Vučetića, kao i Ulica Jovana Boškovića, biće zatvorene za saobraćaj sve do završetka radova u pomenutoj ulici. Prema planiranoj dinamici, za koju napominjemo da je uslovljena i vremenskim prilikama, radovi će trajati do subote, 18. marta 2023. godine.

Takođe, u cilju što bezbednijeg i bržeg izvođenja putarskih radova, u Futogu će u Ulici cara Lazara, na deonici od ul. Branka Radičevića do ul. Braće Bošnjak, od utorka, 14. marta 2023. godine, biti potpuno obustavljen saobraćaj. Ova deonica predstavlja prvu fazu izvođenja radova na sanaciji kolovoza u Ulici cara Lazara u Futogu. Planirani rok za završetak prve faze očekuje se početkom aprila tekuće godine. Nakon završetka prve faze radova, otpočeće druga faza, kojom je obuhvaćena deonica od ul. Braće Bošnjak do državnog puta. Rehabilitacija prometne Ulice cara Lazara biće od izuzetnog značaja za stanovnike Futoga.

Kada je reč o radovima na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici u Novom Sadu, njihov završetak očekuje se u nedelju, 12. marta 2023. godine. Trenutno se izvode završni radovi koji se odnose na obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, ali i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova i da, ukoliko postoji mogućnost za to, koriste alternativne pravce u cilju što efikasnijeg odvijanja saobraćaja.

Novi Sad, 10. mart 2023. godine