Čitaj mi

PRIVREMENA ZABRANA ODVIJANjA SAOBRAĆAJA U ŽELEZNIČKOJ ULICI U KISAČU

Određena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Železničkoj ulici u Kisaču, zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže, u periodu od 31. januara 2024. godine do 31. marta 2024. godine. Za vreme izvođenja radova menjaju se trase autobuskih linija, i to:

LINIJE BROJ 42 i 43 (POLASCI KROZ TANKOSIĆEVO) :
Smer iz Novog Sada: Na raskrsnici ulica Dr Janka Gombara i Benešove, autobusi skreću levo u Benešovu ulicu, zatim na raskrsnici Benešove ulice i ulice Ondreja Marčoka skreću desno u ulicu Ondreja Marčoka i kreću se tom ulicom. Na raskrsnici ulica Ondreja Marčoka i Jana Kolara, autobusi skreću desno u ulicu Jana Kolara, a nakon toga na raskrsnici ulica Jana Kolara i Mihala Kardelisa skreću levo u ulicu Mihala Kardelisa i nastavljaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase, linije 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo) koriste privremena stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Jana Kolara (preko puta prodavnice) u Kisaču.
Smer iz Kisača: Na raskrsnici ulica Mihala Kardelisa i Jana Kolara, autobusi skreću desno u ulicu Jana Kolara, zatim na raskrsnici ulica Jana Kolara i Ondreja Marčoka skreću levo u ulicu Ondreja Marčoka i nastavljaju da se kreću tom ulicom. Na raskrsnici ulica Ondreja Marčoka i Benešove, autobusi skreću levo u Benešovu ulicu, a nakon toga na raskrsnici ulica Benešove i Dr Janka Gombara skreću desno u Dr Janka Gombara i nastavljaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, linije 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo) koriste privremeno stajalište u ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Jana Kolara (kod prodavnice) u Kisaču.

Novi Sad, 30. januar 2024. godine