Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA TRASE LINIJA BROJ 7A, 10, 11, 14, 41 ,42, 43 I 51A

Od  21. jula 2021. godine privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 7A, 10, 11A, 14,  41, 42, 43, 44 i 51A zbog radova u raskrsnici Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića.

Autobusi menjaju trasu kretanja na sledeći način:
LINIJE BROJ 7A, 10 i 14 (SMER PREMA CENTRU) 
Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića autobusi  saobraćaju Rumenačkom ulicom, skreću levo na Bulevar kralјa Petra I, nastavlјaju do Bulevara oslobođenja, skreću desno na Bulevar oslobođenja i dalјe se uklјučuju na redovnu trasu.
Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste se postojeća stajališta drugih linija.
U suprotnom smeru autobusi na ovim linijama saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ  11a 
Autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Bulevarom kralјa Petra I do raskrsnice sa Rumenačkom ulicom i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja. Polazno stajalište linije broj 11A je redovno stajalište Bulevar oslobođenja/Bulevar Jaše Tomića (stajalište linije br. 7A).
Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća stajališta drugih linija.
LINIJA BROJ  11b  saobraća redovnom trasom.

LINIJE BROJ 41, 42, 43, 51A (SMER PREMA Ž.STANICI) 
Od raskrsnice Rumenačke ulice i Ulice Kornelija Stankovića autobusi  skreću levo u Partizansku ulicu (kod „Merkura“), desno u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase linija 41, 42, 43, 51A koristi se postojeće stajalište Partizanska/Rumenačka (u smeru iz mesta).
U suprotnom smeru autobusi saobraćaju redovnom trasom.

AUTOBUSI NA POLASCIMA IZ APTIVA od raskrsnice Rumenačke ulice i Ulice Kornelija Stankovića skreću levo u Partizansku ulicu (kod „Merkura“), desno u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koristi se postojeće stajalište Partizanska/Rumenačka.
Autobusi od Železničke stanice prema APTIVU saobraćaju redovnom trasom.