Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA TRASE - LINIJA 7B

Linija 7B – Privremena izmena trase od 22. juna

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 22. juna 2023. do 03. jula 2023. godine privremeno će biti izmenjena trasa autobuske linije 7B. Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na Bulevaru oslobođenja, na potezu od ulice Narodnog fronta do Bulevara cara Lazara, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Linija 7B - Smer sa Limana

Od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Narodnog fronta autobusi će saobraćati pravo Ulicom Narodnog fronta do Fruškogorske ulice, skretaće levo u Fruškogorsku ulicu do novog kružnog toka gde će skretati levo na Bulevar cara Lazara i saobraćati do raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevara cara Lazara, zatim će skretati desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

NA IZMENjENOM DELU TRASE LINIJE 7B KORISTIĆE SE SAMO STAJALIŠTE „NARODNOG FRONTA – BULEVAR OSLOBOĐENjA“ U ULICI NARODNOG FRONTA.

U suprotnom smeru autobusi na liniji 7B saobraćaće redovnom trasom.

Međumesne linije 77, 78, 79, 80, 81, 84 i 86 dok traju radovi koristiće autobusko stajalište „Bulevar oslobođenja  – Bulevar cara Lazara“ na Bulevaru oslobođenja.

Novi Sad, 21. jun 2023. godine