Čitaj mi

PRIJEM ZA ČLANOVE REPREZENTACIJE SRBIJE U STRELJAŠTVU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić primio je članove reprezentacije Srbije u streljaštvu, koji se u Novom Sadu pripremaju za takmičenje na prvenstvu Evrope standardnim vazdušnim oružjem, koje se održava se od 14 - 20. februara 2012. godine u mestu Vierumaki u Finskoj.

- Strelci, koji se dugi niz godina svrstavaju u naše najbolje sportiste i kontinuirano daju dobre rezultate, tradicionalno dolaze u Novi Sad na pripreme pred velika takmičenja. Drago mi je što su zadovoljni uslovima i rezultatima na treninzima, ali i što smo se videli i imali priliku da ih pozdravimo i pružimo podršku pred ovo važno takmičenje- izjavio je član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić i poželeo strelcima puno sreće na predstojećem prvenstvu.

Vršilac dužnosti selektora reprezentcije Srbije u streljaštvu, Goran Maksimović izrazio je zadovoljstvo uslovima za trening na Spensu, gde su uprkos vanrednom stanju, koje je usled veoma niskih temeratura nastupilo u celoj zemlji, zahvaljujući Gradu Novom Sadu i SPC "Vojvodina" pripreme sprovedene do kraja. Strelci su pokazali izuzetnu volju i motivaciju na pripremama kako bi na prvenstvu Evrope standardnim vazdušnim oružjem obezbedili još dve kvote i nastavili kontinuitet osvajanja medalja.

Novi Sad, 10. februar 2012. godine