Čitaj mi

PRIJEM DECE SA KOSOVA I METOHIJE U GRADSKOJ KUĆI

Član Gradskog veća za upravu, propise i urbanizam Milovan Amidžić primio je decu i nastavnike koji su iz Zubinog Potoka došli u posetu Vojvodini i Novom Sadu.

- Izuzetna mi je čast i zadovolјstvo da pozdravim naše drage goste, učenike i nastavnike koji nam dolaze iz prijatelјske opštine sa Kosova i Metohije. Novi Sad je oduvek bio dobar domaćin, tako da će i ovoga puta svojim gostima obezbediti turističko razgledanje našeg prelepog Novog Sada, kao i obilazak značajnih kulturnih institucija i Doma vojske. Ove posete su od izuzetnog značaja za sve, a pre svega za upoznavanje sa kulturom, istorijom i tradicijom našeg naroda - rekao je Milovan Amidžić i poželeo deci i nastavnicima ugodan boravak u Novom Sadu.

Nastavnik Osnovne škole „Blagoja Radić“ iz Zupča Slaviša Biševac se zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i srdačnom prijemu i tom prilikom izrazio zadovolјstvo zbog posete Novom Sadu.

- Prijatelјstvo naše dece i kolega koje je stvoreno tokom boravka u Bačkoj Palanci i Novom Sadu je dragoceno, a nastojaćemo da ga sačuvamo i produbimo i da ove posete budu ideja vodilјa za povezivanje drugih sredina - istakao je Slaviša Biševac.

Novi Sad, 6. jul 2021. godine