Čitaj mi

PREMIJERNO PRIКAZAN FILM „PRATI HRABRE – DUŠAN BULUT U PRIČI SVOG ŽIVOTA“

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je premijeri kratkometražnog filma „Prati hrabre – Dušan Bulut u priči svog života“ koji opisuje razvoj i život nedavno izabranog najspektakularnijeg igrača basketa 3 na 3 na svetu. Ovim događajem započet je ciklus aktivnosti kojima kompanija DDOR Novi Sad, zvanična osiguravajuća kuća  tima Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju promoviše saradnju sa Olimpijskim komitetom.

- Кraj 2019. godine, u Novom Sadu protiče u znaku sporta. Sumiramo postignute rezultate, ali i planiramo sve ono što nas očekuje naredne godine koju će pre svega obeležiti Letnje olimpijske igre u Tokiju. Grad je ove godine izdvojio dodatnih 4 600 000 dinara iz svog budžeta da pomogne olimpijcima kako bi se što bolje spremili za to prestižno takmičenje. Njima je pored vrednog rada, posvećenosti i zalaganja stručnog tima sa kojim rade potrebna i naša pomoć da postanu i ostanu najbolji ambasadori naše zemlje, šampioni kojima se ponosimo. Veoma nam je drago što i DDOR Novi Sad, kao zvanična osiguravajuća kuća Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije ima iste ciljeve - rekao je Ognjen Cvjetićanin i pozvao i druge, društveno odgovorne kompanije da podrže vrhunski sport, prave vrednosti i zdrave stilove života.

Događaju je prisustvovao i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Bogdan Obradović koji je istakao da je podrška države i društveno odgovornih kompanija izuzetno važna kako bi sportisti imali dobre uslove da se pripreme za Olimpijske igre gde će imati jaku konkurenciju.

Predstavnik DDOR osiguranja Goran Ivanović uručio je Dušanu Bulutu vaučer za međunarodno putno osiguranje za putovanja koja ga očekuju u narednoj, olimpijskoj godini.

- Strateško je opredeljenje DDOR osiguranja, kao društveno odgovorne kompanije da pruža podršku projektima koji su značajni za širu zajednicu. Naš moto ovog društveno odgovornog projekta je „Prati hrabre“ i ponosni smo što smo dobili tu priliku i mogućnost da premijerno predstavimo dokumentarni film posvećen našem sugrađaninu, nedavno ponovo izabranom najpektakularnijem svetskom igraču basketa 3 na 3, Dušanu Domoviću Bulutu– izjavio je Goran Ivanović i dodao da je film je nastao po scenariju i u režiji Miloša Pušića, u produkciji DDOR osiguranja i agencije „Кuća čuvarkuća“.

Pre projekcije filma, održano je i takmičenje dece u basketu, a najboljem igraču Dušan Bulut uručio je košarkašku loptu sa autogramom. On je tom prilikom naglasio da mu najveće zadovoljstvo i čast čini dolazak velikog broja dece na događaj i da ukoliko uspe u tome da ih inspiriše i ulepša im dan to za njega predstavlja najveće zadovoljstvo.

Novi Sad, 27. decembar 2019. godine