Čitaj mi

PREDSTAVLJEN AUTOBIOGRAFSКI ROMAN NENADA PAGONISA „U RINGU SA ŽIVOTOM“

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je promociji autobiografskog romana višestrukog svetskog šampiona u kik boksu Nenada Pagonisa ''U ringu sa životom''.
Кako je tom prilikom rečeno, radi se o uzbudljivoj i dinamičnoj priči, u kojoj je Nenad na emotivan način podelio detalje iz svog života, počev od odrastanja na Staroj Detelinari do osvajanja svetskih visina.

-Nenad Pagonis je energičan i angažovan na mnogim poljima, ne samo u sportu, i dobro je kada čujete mišljenja ljudi koji se trude da doprinesu zajednici u kojoj svako od nas ima svoju ulogu. Кnjiga je pisana jednostavnim rečnikom, a prate je i autentične fotografije koje ilustruju priče, pa čitalac može da se saživi sa situacijama u kojima se Nenad nalazio i sa izazovima sa kojima se suočavao. Nenad i ja sarađujemo već nekoliko godina, ne složimo se uvek, ali uvek razgovaramo – istakao je gradonačelnik Miloš Vučević i čestitao autoru na romanu.

Na promociji u ''Svilari'' takođe su govorili autor knjige Nenad Pagonis, predsednik ''Color press group'' Robert Čoban, izdavač knjige Rodoljub Oreščanin i saradnik na projektu Dejan Pataki.

-Ja sam rođeni Novosađanin koji voli svoj grad i sve ljude u njemu. Puno mi je srce što je puna sala i što su ovde svi moji prijatelji koji su direktno ili indirektno uticali na moju karijeru, savetima, sugestijama finansijskom i drugom podrškom – rekao je Nenad Pagonis.

Novi Sad, 22. oktobar 2019. godine