Čitaj mi

PREDAJA ZAHTEVA ZA IZRADU LIČNIH DOKUMENATA MOGUĆA I U KAĆU

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad, glavni policijski savetnik Stevan Krstić obišli su prostorije Policijskog odeljenja u Kaću gde je počeo sa radom fotoboks za predaju zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša.

- Gotovo 30 000 ljudi gravitira ovom mestu, pored stanovnika Kaća tu su i stnovnici Budisave i Kovilja, i nadam se da ćemo im ovako olakšati predaju zahteva za dobijanje ličnih dokumenata. Zahavaljujem se predstavnicima MZ Kać što su obezbedili prostoriju i naravno Policijskoj upravi Novi Sad, a situacija sa izdavanjem ličnih dokumenata biće sigurno bolja kada se završi sređivanje prostora, koji smo obezbedili za policijsku stanicu na naselju Satelit – istakao je gradonačelnik Pavličić.

Policijsko odeljenje u Kaću koje obavlja zakonom utvrđene policijske i druge poslove, u ovom naseljenom mestu, kao deo Policijske ispostave Klisa, nalazi se u Ulici kralja Petra I, broj 4, a radno vreme fotoboksa biće radnim danima, od 8-16 časova. To je šesta lokacija na području Grada Novog Sada na kojoj građani mogu da ostvare svoje pravo na izradu pomenutih ličnih dokumenata, pored postojećih: u Bulevaru kralja Petra I 11, Bulevaru oslobođenja 143 i u policijskim ispostavama Detelinara, Futog i Petrovaradin. Na svim navedenim lokacijama, građani mogu predavati zahteve za izradu ličnih karata i pasoša, a ova lična dokumenta preuzimaju se u šalter sali na Bulevaru oslobođenja, 143.


Novi Sad, 5. oktobar 2011. godine