Čitaj mi

POTPISANI UGOVORI SA DOBITNICIMA STANOVA U NOVOM SADU I BEOGRADU

Ugovori sa dobitnicima stanova u Novom Sadu i Beogradu, iz trećeg izvlačenja drugog kruga nagradne igre ''Uzmi račun i pobedi 2018'', potpisani su, u prisustvu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, u Gradskoj kući u Novom Sadu. Dobitnici Nemanja Radović i Jasna Kucurski potpisali su ugovore sa ministrom za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem i direktorom Direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem. Gradonačelnik Miloš Vučević čestitao je srećnim dobitnicama, ali i Vladi Republike Srbije, kako je rekao, na istrajnosti u borbi protiv sive ekonomije.

- Plaćanjem poreza i uzimanjem računa punimo budžet naše države, za dobrobit svih nas, i naše dece. Na taj način obezbeđujemo sredstva za ulaganje u škole, bolnice, vrtiće, puteve, javnu rasvetu, kulturne i sportske manifestacije – naglasio je Vučević.
Ministar Zoran Đorđević je takođe uputio čestitke dobitnicima i pozvao građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri.

- Vlada želi da unapredi položaj građana i da im približi koliko je značajna borba protiv sive ekonomije na putu ka modernoj i bogatoj Srbiji koja brine o svim svojim građanima – rekao je Đorđević.
Srećni dobitnici zahvalili su se Vladi Republike Srbije na vrednim nagradama. Novosađanin Nemanja Radović dobio je stan u izgradnji površine 54m2 u naselјu Zemunske kapije u Beogradu, a Jasna Kucurski iz Turije, stan površine 116m2 u Ulici Boška Petrovića br. 3 u Novom Sadu.

Nagradna igra ''Uzmi račun i pobedi 2018'' završava se u subotu 28. aprila, a u poslednjem javnom izvlačenju, u direktnom prenosu u 17.30 časova na RTS-u, biće dodelјeno 36 nagrada – 10 robnih vaučera ''Gomeks'' u vrednosti od 60 000 dinara, 10 robnih vaučera ''Gorenje'', svaki u vrednosti 120 000 dinara, 10 robnih vaučera šoping centra ''Ušće'', svaki u vrednosti 120 000 dinara, 14 automobila ''Fiat 500 L Pop Star'' i dva stana u Beogradu. Prvi stan, površine 72m2 nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, dok je drugi najvrednija nagrada u čitavom ciklusu - stan u izgradnji u naselјu Beograd na vodi, površine 72m2.

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u ''Godini borbe protiv sive ekonomije'' čiji je cilј podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Novi Sad, 25. april 2018. godine