Čitaj mi

POSETA NAJBOLjIM UČENICIMA ELEKTROTEHNIČKE ŠKOLE "MIHAJLO PUPIN"

Zamenik gradonačelnika Novog Sada mr Zoran Mandić posetio je učenike Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" koji već nekoliko godina zaredom ostvaruju najbolje rezultate na nacionalnom takmičenju iz robotike, ali i predstavljaju svoju školu na svetkim takmičenjima. Ove godine najbolji su i to u konkurenciji fakultetskih ekipa.

- Nama su mladi ljudi i njihovo obrazovanje izuzetno važni i uvek ćemo ih podržati kako bi napredovali i predstavili sebe i svoj grad u najboljem svetlu. Elektrotehnička škola ostvaruje odlične rezultate na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima - rekao je zamenik gradonačelnika Novog Sada mr Zoran Mandić

Osvajanjem prvog mesta učenici Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" stekli su pravo da učestvuju na svetskom takmičenju "EUROBOT 2011" koje je održano u Rusiji, u junu ovde godine.

Direktor Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" Milan Vukobrat istakao je da je, zahvaljujući naporima grada i razumevanju čelnih ljudi, najboljim učenicima škole omogućeno da, kao nacionalni prvaci, ostvare učešće na prestižnom svetskom takmičenju ove godine u Rusiji.

Novi Sad, 20. septembar 2011. godine