Čitaj mi

ПOНОС ГРАДА НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић честитао је постигнути успех ученицима генерације новосадских основних и средњих школа на свечаним пријемима у Градској кући организованим у њихову част.

- Поздрављам вас у име града Новог Сада и честитам вам велики успех који сте остварили. Пут ка стварању правих вредности је тежак и изискује много времена али уложени труд на крају увек буде крунисан трајном променом на боље. У жељи да скренемо пажњу друштву на најбоље и наредних година организоваћемо овакаве пријеме, а овага пута направићемо пано са фотографијама ђака генерације који ће бити постављен на репрезентативном месту у граду – истакао је градоначелник Павличић.

Дружењу са градоначелником данас је присуствовало око 80 ученика генерације, а и ове године за најбоље су обезбеђене мајице са натписом 'Понос Града Новог Сада'. Пријем у част основаца и средњошколаца који су освојили награде на републичким такмичењима биће уприличен у среду 30. јуна у Свечаним салонима на Петровардинској тврђави.

Нови Сад, 28. јун 2010. године