Čitaj mi

PODRŠKA SPORTISTIMA U PRIPREMI ZA OLIMPIJSKE IGRE U LONDONU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić prisustvovao je potpisivanju donatorskih ugovora između kompanije Lafarge Srbija i sportista Ivane Španović, Mihaila Dudaša, Antonije Nađ i Nemanje Mirosavljeva, koji su dobrim rezultatima ostvarili plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

- Veoma je važno što je Lafarge, kao društveno odgovorna kompanija i u vreme krize prepoznala kvalitet i dala prioritet sportistima koji su se kvalifikovali za Olimpijadu - izjavio je član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić i dodao da Grad Novi Sad podržava sportiste iz novosadskih klubova i pomaže im u pripremama za ovo važno takmičenje.

Atletičar Mihail Dudaš se zahvalio kompaniji Lafarge što je prepoznala uloženi trud ističući da individualni sportisti, nemaju puno sredstava i da im svaka pomoć puno znači.

U program podrške kompanije Lafarge biće uključeni i drugi sportisti iz novosadskih klubova koji ostvare plasman na Olimpijadu. Direktor ove kompanije, Kostin Bork izjavio je da oni u velikoj meri pomažu sportiste u Beočinu a budući da je Lafarge već deset godina prisutan na teritoriji Vojvodine, predstavlja deo zajednice i na ovaj način želi da se zahvali novosadskim sportistima na dosadašnjim rezultatima i podrži ih u pripremama za Olimpijske igre.

Novi Sad, 14. mart 2012. godine