Čitaj mi

POBOLJŠANA PUTNA INFRASTRUKTURA U BUDISAVI

Završeni su radovi na izgradnji putne i komunalne infrastrukture u delu Ulice Petra Drapšina u Budisavi, saopštila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad.

Realizacijom ove investicije, ukupne vrednosti 13,4 miliona dinara, stanovnici Budisave dobili su savremenu saobraćajnicu dužine 163 metara, širine 5 metara, zatim kolske ulaze ka porodičnim objektima širine 3 metra, i 179 metara nove vodovodne mreže. Izgrađene su i pešačke staze, popločane behaton kockama ukupne dužine 326 metara i postavljeno je pet novih stubova javne rasvete. U okviru radova u delu Ulice Petra Drapšina, na dužini trase od 185 metara odvodnjavanje atmosferske kanalizacije rešeno je obostrano postavljenim kanalima.

Poput ove investicije u Budisavi, čijim stanovnicima smo rešili problem na koji su ukazivali, i dalje ćemo pratiti zahteve koji stižu iz mesnih zajednica, kako bismo zajedno radili na obezbeđivanju jednakih uslova za život u svim delovima Grada, odnosno, kako bi dalje ravnomerno razvijali Novi Sad, saopštavaju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad.

Novi Sad, 17. decembar 2020. godine