Čitaj mi

OTVOREN TREĆI „NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR“

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju trećeg „Novosadskog noćnog bazara“ koji se održava od 18 časova do ponoći, u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina“.

- Grad Novi Sad je organizaciono i finansijski podržao ovu manifestaciju koja za cilj ima predstavljanje i promociju preduzetništva, malih proizvođača, starih zanata, umetnosti i kreativaca. Proizvođači imaju mogućnost da se na malo drugačiji način predstave posetiocima i potencijalnim kupcima koji u svakom trenutku mogu da uživaju u bogatoj i raznovrsnoj ponudi. Najbolji pokazatelj jedne manifestacije jeste broj posetilaca i izlagača, a brojka od 270 izlagača i nekoliko hiljada posetilaca pokazuje da je ovaj događaj, za vrlo kratko vreme, izazvao veliku pažnju Novosađana i gostiju koji nisu iz Novog Sada – rekao je Milorad Radojević.

Na bazaru se predstavlja veliki broj malih proizvođača i izlagača, njih 270 iz Novog Sada, iz drugih gradova u Srbiji, ali i iz Slovenije i BiH, a svi posetioci imaju priliku da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, a u ponudi su unikatna garderoba i obuća, nakit i nameštaj.

- Nakon dva uspešno održana bazara na Ribljoj pijaci, ovoga puta okupili smo se na SPENS-u u želji da, promovišući male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad, delimo znanje i širimo pozitivnu energiju – rekla je organizatorka „Novosadskog noćnog bazara“ Marija Radojčić.

Jedan od ciljeva „Novosadskog noćnog bazara“ je i da se probudi solidarnost i da se zajedničkim angažovanjem pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Na ovom, trećem bazaru, organizovane su tri humanitarne akcije za malu Nađu i njeno uspešno ozdravljenje, za sve korisnice Sigurne ženske kuće u Novom Sadu, kao i za decu iz socijalno ugroženih porodica.

Novi Sad, 8. decembar 2017. godine