Čitaj mi

OTVOREN PRODAJNI SALON „CITROEN“

 

Šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovao je otvaranju novog prodajnog salona francuskog proizvođača vozila „Citroen“ koji se nalazi na brodu „Zeppelin“ na Keju. Salon automobila otvorila je Kompanija „Tago car“ koja je ekskluzivni zastupnik  ovih vozila sa namerom da građanima Novog Sada predstavi vozila iz svoje ponude.

- Još jedan privredni gigant francuske auto-industrije „Citroen“ – sinonim udobnosti i kvaliteta našao je mesto u našem gradu. To podrazumeva svakako i otvaranje novih radnih mesta i zapošlјavanje naših sugrađana, što nas posebno raduje - rekao je Aleksandar Petrović i pozvao sve lјubitelјe francuskih vozila da posete novootvoreni salon na Dunavu i razgledaju ponuđene modele.

Kompanija „Tago car“ iz Novog Sada radi u okviru već dobro poznate „Gota car“ grupe, uvoznika automobila marke „Toyota“, „Hyndai“ i „Chevrolet“, a dobijanjem ekskluzivnog zastupništva „Citroen“ za Vojvodinu, od avgusta 2014. godine, proširuje lepezu prozvoda renomiranih automobila.

Novi Sad, 23. oktobar 2014. godine