Čitaj mi

OTVOREN MEĐUNARODNI TURNIR U ODBOJCI "FUTOG 2013"

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar prisustvovao je svečanom otvaranju Međunarodnog odbojkaškog turnira "Futog 2013" koji organizuje Ženski odbojkaški klub "Futog“ pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu.

- Za svaku sredinu je od velikog je značaja mogućnost da organizuje ovakav turnir u kojem učestvuje i šampion. Radi se o izuzetno lepom događaju koji populariše odrastanje u sportskom duhu. Grad Novi Sad pomaže klubove koji neguju rad sa mlađom decom i razvijaju prave vrednosti, ŽOK  “Futog” je jedan od takvih klubova. Naš cilj je da pružanjem podrške ovom turniru afirmišemo i podignemo na jedan viši nivo žensku odbojku u Novom Sadu i okolini. Drago mi je da su danas u velikom broju prisutni ljubitelji ovog sporta koji svojim prisustvom pružaju podršku odbojkašicama - rekao je Predrag Svilar prilikom svečanog otvaranja  Međunarodnog odbojkaškog turnira "Futog 2013.

Ovo je prvi put da je na turniru učestvovao jedan superligaš, aktuelni prvak države i tom prilikom organizatori su se zahvalili upravi OK "Crvene Zvezde" na učešću. Na Turniru je pored domaćina i ekipe Crvene zvezde, učestvovala i ekipa iz Osijeka, a po završetku takmičenja dodeljena su priznanja za prvo, drugo i treće mesto, kao i pojedinačna priznanja za najboljeg dizača, smečera, blokera i libera.

Novi Sad, 28. septembar 2013. godine