Čitaj mi

OTVOREN MEĐUNARODNI TURNIR U HOKEJU NA LEDU U NOVOM SADU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin svečano je otvorio 4. Međunarodni turnir u hokeju na ledu „Future stars 2024“. Turnir je organizovao Hokejaški klub „NS Stars“ pod pokrovitelјstvom Grada Novog Sada.

- Velika je čast ponovo biti domaćin ovako velikog i važnog takmičenja za naše najmlađe hokejaše, a Ledena dvorana SPC „Vojvodina“ ovog vikenda ponovo postaje centar hokejaškog sporta koji će okupiti brojne takmičare. Novi Sad sprovođenjem strategije razvoja sporta podstiče decu i mlade da se bave sportom i nastoji da svuda gde je to moguće stvori još bolјe uslove za bavlјenje sportom – rekao je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad uvek biti veran partner za podršku u realizaciji sportskih manifestacija na svim nivoima i da je ove godine za Hokejaški klub „NS Stars“ izdvojeno pola miliona dinara iz budžeta Grada.

Na takmičenju koje će trajati do nedelјe, 25. februara učestvuje 17 takmičarskih selekcija u kategoriji do devet i do 11 godina koje broje preko 200 dece učesnika iz Hrvatske, Bugarske, Turske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Novi Sad, 24. februar 2024. godine