Čitaj mi

OTVOREN INFO PULT PORESKE UPRAVE U TC „PROMENADA“

Članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović prisustvovala je početku rada Info pulta Poreske uprave u TC „Promenada“ i tom prilikom istakla da je taj punkt otvoren u cilju unapređenja rada Poreske uprave kao servisa u službi građana.

- S obzirom na to da se Novi Sad širi i da imamo sve veći obuhvat poreskih obveznika, rešili smo da izađemo građanima u susret, da im približimo našu upravu te smo uveli ovu novinu, i u TC „Promenada“ otvorili Info pult. Gradska poreska uprava nastavlja sa implementacijom inovativnih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga koje pruža – rekla je Adrijana Mesarović i još jednom pozvala sve Novosađane da izmire svoje dospele obaveze, imajući u vidu da se bliži kraj godine, kako im se ne bi obračunavala kamata.

Načelnica Gradske poreske uprave Stanislava Prpa objasnila je da će na tom mestu, radnim danima i subotom od 10 do 22 časa, građanima biti omogućeno da dobiju prikaz stanja na računu poreza na imovinu za fizička lica, informacije o osnovu zaduženja kao i plaćanje dospelih obaveza putem pos terminala Visa, Master i DinaCard karticama. Ona je dodala da poreski obvezici mogu da zakažu konsultacije sa poreskim inspektorima elektronskim putem tako što će poslati sms poruku, e-mail, ili putem sajta www.gpu.novisad.rs

Podnošenje podnesaka i konsultacija sa dežurnim poreskim inspektorima kao i do sada vršiće se u šalter sali na adresi Vojvođanskih brigada 24-26 i šalter mestu u prostorijama JKP  "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15.

Novi Sad, 8. decembar 2021. godine