Čitaj mi

OTVOREN FESTIVAL „ŠTRAND SUMMER FEST“

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević otvorio je festival „Štrand Summer Fest“ koji će trajati do 8. septembra na gradskoj plaži Štrand. Organizatori su „Color Press Grup“, „Ninamedia“, JKP „Gradsko zelenilo“ uz podršku Grada Novog Sada. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsednik udruženja „Štrandaroši“ Mikica Mrnuštik, kao i glumica Milica Milša.

- Novi Sad bogatiji je za još jedan festival. Na turističkoj mapi naš grad postao je poznat po festivalima, ali i kao mesto koje svojom gostoljubivošću privlači sve veći broj posetilaca. Grad Novi Sad podržava ovakve manifestacije, a „Štrand summer fest“ će svakako Novosađanima priuštiti uživanje u raznim zanimljivim programima tokom celog leta. Drago mi je što se festival održava na našoj najlepšoj plaži, i što će svojim aktivnostima poboljšati ionako bogatu ponudu Štranda - rekao je Milorad Radojević poželevši organizatorima i posetiocima uspešan festival.

Nakon svečanog otvaranja održana je modna revija „Fashion Show by Serbia Fashion Week“, zatim prezentacija pravljenja skulptura u pesku, a posetioci festivala imali su priliku da poslušaju nastup „Azrael Tribute Benda“.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima, sportskim takmičenjima, nastupima bendova i drugima aktivnostima.

Organizatori festivala najavili su koncert grupe „The Frajle“ koji će kao poklon Novosađanima biti održan u subotu, 17. juna.

Novi Sad, 8. jun 2017. godine