Čitaj mi

ODRŽAN SASTANAK GRADSKIH ČELNIKA SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA SREDNJE EKONOMSKE ŠKOLE “SVETOZAR MILETIĆ”

Član Gradskog veća za obrazovanje Radomir Dabetić, član Gradskog veća za budžet i finansije Dejan Mandić i načelnik Gradske uprave za obrazovanje Branko Novaković održali su sastanak sa predstavnicima Sindikata Srednje ekonomske škole “Svetozar Miletić” i direktorom Nebojšom Bulatovićem, a povodom blokade računa te škole.

Na sastanku je dogovoreno da će deo duga škole biti isplaćen u najskorije vreme, a da će ostatak do celokupnog iznosa duga od 11.600.000 dinara biti isplaćen početkom naredne budžetske godine, kao i to da će se u dogovoru sa izvođačem radova pokušati skidanje blokade sa računa.

Član Gradskog veća za budžet i finansije Dejan Mandić upoznao je predstavnike Sindikata i sa drugim nerešenim pitanjima u vezi sa dugovanjima ove škole i izrazio nadu da će i ostali direktori škola shvatiti neophodnost finansijske discipline. Nakon sastanka načelnik Gradske uprave za obrazovanje Branko Novaković i predstavnici škole nastavili su razgovor o prevazilaženju ovog problema, a njegovo rešenje se očekuje u narednih deset dana.

 

Novi Sad, 21. oktobar 2013. godine