Čitaj mi

ODRŽAN NOVOGODIŠNJI PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA U GRADSKOJ KUĆI

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je praznike predstavnicima medija i zahvalio im se na dobroj saradnji tokom 2019. godine. Tom prilikom on je istakao da na događajima rado odgovara na sva pitanja, te da su novinari uvek dobrodošli.

- Hvala i na kritikama i na sugestijama, zahvalјujući novinarima mi se trudimo da budemo bolјi. Uvek ima propusta, ko radi taj i greši, ali nastojaćemo da ih zajedno ispravimo – naglasio je gradonačelnik Vučević.

Na novinarsko pitanje šta očekuje od 2020. godine, gradonačelnik je rekao da su pokazatelјi i trendovi u pogledu ekonomije i budžetskih kretanja dobri.

- Dobra nam je i investiciona politika i bićemo sposobni da konkurišemo za projekte u okviru najavlјene strategije ''Srbija 2025'', da obezbedimo još više novca i radnih mesta za Novi Sad. Cilј nam je da imamo još bolјe uslove za život i da pravilno odgovorimo na kapitalne izazove sa kojima se suočavamo. Ja sam uvek blagi optimista kada je reč o Novom Sadu, tako da očekujem bolјu 2020. godinu – zaklјučio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Novi Sad, 30. decembar 2019. godine