Čitaj mi

OBNOVLJENA APOTEKA U SREMSKOJ KAMENICI

Član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandar Kiralj u prisustvu Predsednika Skupštine Grada Novog Sada Aleksandra Jovanovića posetio je objekat Apoteke Novi Sad u Sremskoj Kamenici, gde su završeni radovi na adaptaciji objekta. Radovi su trajali dve nedelje i izvršeni su sredstvima iz budžeta Grada Novog Sada, obuhvaćenih Programom investicionih aktivnosti Apoteke Novi Sad. 

- Mi nastavljamo akciju obnavljanja apoteka koje su u nadležnosti Apoteke Novi Sad. Vrednost ove investicije je 2 miliona dinara, a do kraja godine planiramo da završimo i Galensku apoteku u Veterniku, koja predstavlja i veliki ekonomski potencijal - izjavio je član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandar Kiralj.

Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Aleksandr Jovanović je istakao da je važno da usluge koje pruža Grad Novi Sad budu jednako dostupne svim građanima, i da bez obzira na mesto stanovanja svi imaju isti tretman i kvalitet usluge.

Obnova objekata Apoteke Novi Sad započeta je pre tri godine, sa ciljem da sve gradske i prigradske apoteke isto izgledaju i budu prepoznatljive. Za investicije u Apoteku Novi Sad iz budžeta Grada Novog Sada ove godine je izdvojeno 12 miliona dinara.


Novi Sad, 6. februar 2012. godine