Čitaj mi

OBILAZAK RADOVA NA OTVORENOM BAZENU NA SPENSU

Zamenik gradonačelnika mr Zoran Mandić i član Gradskog veća za privredu Marko Narančić obišli su otvoreni bazen na Spensu koji je u izgradnji. Radovi na tom bazenu započeti su pre više od mesec dana., kada su ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić svečano označili početak radova na bazenskom kompleksu.

- Kao predstavnici Grada danas smo došli da vidimo kako napreduju radovi na izgradnji otvorenog bazena na Spensu i da li se sve realizuje prema planiranom toku. Obavili smo razgovor sa predstavnicima izvođača radova i sa rukovodstvom Spensa i tom prilikom nam je rečeno da sve ide po planiranom rasporedu uprkos vremenski uslovima – rekao je zamenik gradonačelnika Mandić.

Ministarstvo omladine i sporta učestvuje u ovom projektu sa 65 miliona dinara, a rok za završetak je 75 dana. Ministarstvo finansira prvu fazu izgradnje, koja podrazumeva saniranje postojećeg stanja i nabavku neophodne bazenske tehnike. U okviru druge faze izgradnje otvorenog bazena, koju finansira Grad Novi Sad takođe sa 65 miliona dinara, treba da budu nastavljeni radovi na postojećim tribinama, na uređenju okoline bazena, a plan je i da bude izgrađena zaštitna krovna konstrukcija.

Novi Sad, 15. decembar 2010. godine