Čitaj mi

OBAVEŠTENjE O POČETKU RADOVA - Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad,

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u četvrtak, 24. juna 2021. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve ulice.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u ulicama Turgenjevoj i Branimira Ćosića i u režijskim saobraćajnicama u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve ulice.

Za vreme izvođenja radova biće privremeno zatvorena za saobraćaj režijska saobraćajnica u Turgenjevoj ulici ispred broja 10-14, a skretanje iz Ulice Branimira Ćosića prema ovom delu Turgenjeve ulice biće onemogućeno.

Režijska saobraćajnica u Turgenjevoj ulici za objekte na Bulevaru oslobođenja broj 46A-56, biće zatvorena za saobraćaj tokom izvođenja radova.

Saobraćajna traka uz neparnu stranu Turgenjeve ulice ispred broja 3-5 biće povremeno zatvarana zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 9. avgusta 2021. godine.

Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.